6 thoughts on “Het verboden boek: Mijn jeugd vermoord

 1. Wat een bijzonder verhaal en je schaamt je als je leest hoe vaak mensen jou al veroordeelt hebben, zonder dat er echt naar je is geluisterd. Je laat zien dat de waarheid in je hart zit en niet in de verhalen, die anderen van je maken. Je mag trots zijn op wie je bent.

 2. Ongelofelijk dat je het hebt overleefd!
  Zou je een bos bloemen willen laten bezorgen maar weet niet of dat mogelijk is?
  Hoop dat je toch nog wat geluk mag vinden in de rest van je leven.
  And.., hunt those damned pedo’s!

  1. Hallo Albert 🙂
   Overleven dat doe ik zeker. Ik ben nooit een opgever geweest.
   Zo lief dat je bloemen wilt sturen.
   En de rest van mijn leven ( ik word 120 nog 59 te gaan)Blijf ik vechten!
   Liefdevolle Groet La Reina Willeke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *