Our holiday in England. Onze vacantie in Engeland.

Vacantie weekje in Donwton Wiltshire bij mijn zusje Jojo en haar man Ross, en Rita, en de hond Munskin.

 

Vertrek vanuit schiphol met vliegtuig naar Southampton.

Departure from Schiphol Airport near Amsterdam by plane to Southampton.

We sliepen eerst in de Peartree in Salisbury. (zie link)

We first slept in thePeartree in Salisbury.

Peartree Seviced Aparments Salisbury

Een keuken zitkamer en aparte slaapkamer en badkamer. Een rustig en mooi appartement. Op de begane grond i.v.m. mijn rolstoel. Daar bleven we tot zondag.

A kitchen sitting room and separate bedroom and bathroom. A quiet and beautiful apartment. On the ground floor due to my wheelchair. We stayed there until Sunday.

Daarna zijn we naar The King’s Head Inn in Salisbury gegaan. Helaas was dat geen goede B&B Hotel! Want met m’n rolstoel in lift naar boven ( waar de kamers zijn) voor 24.00 uur s’nachts want dan zet men om de één of andere vreemde reden de lift uit! En om 6.30 uur in de ochtend gaat die pas weer aan. Een bed vol met grote ijzeren veren die je echt voelde over je hele lichaam. Dus niet geslapen. En de volgende dag gelijk uit gecheckt.

Then we went to The King's Head Inn in Salisbury. Unfortunately that was not a good B&B Hotel! Because I had to go up to the first floor ( where the rooms are) with my wheelchair in the elevator before midnight because for some strange reason they switch off the elevator at midnight ! And at 6.30 AM in the morning it will be turned on again. A bed full of big iron springs that you really felt all over your body. So I didn't sleep. We checked out the next day.

Op naar The Kings Head   B & B in White Parish. Een dorp met 1 postkantoor die gelijk de functie had als klein winkeltje. Busstop voor de deur. Hier zaten we perfect. Een kamer waar ik met mijn rolstoel in kon. Alles keurig schoon. En de eigenaren Darel en Jimmy zijn zeer vriendelijk en gastvrij. Er zijn honden toegestaan. Het ontbijt  en lunch en diner  zijn geweldig.

Off to The Kings Head B & B in White Parish. A village with 1 post office that also served as a small grocery shop. Bus stop in front of the door. We were perfect here. A room that I could enter with my wheelchair. Everything neatly clean. And the owners Darrel and Jimmy are very friendly and welcoming. Dogs are allowed. The breakfast, lunch and diner was great.

The Goat at Donwton

Ik herkende Darrel van een pub. Nadat we spraken bleek dat hij ook eigenaar was van The Goat at Downton. Waar ik vaker was met mijn zusje Jojo en Ross en Rita. Heerlijk eten, fijne omgeving om te zitten.Ook hier zijn honden welkom.

I recognized Darrel from a pub. After we talked it turned out that he also owned The Goat at Downton. Where I was often before with my sister Jojo and her husband Ross and Rita. Delicious food, nice environment to sit. Dogs are also welcome here.

 Deze vogels kochten we,en de douane op Heathrow Airport liet ze vallen. Wat een rommeltje is het daar zeg. Daar wil ik niet meer heen.

We bought these birds, and customs at Heathrow Airport dropped them. What a mess it is there. I don't want to go there anymore.

Ron heeft ze kunnen maken.

Ron was able to fix them.

Hier onder wat foto’s.
Ron met Munchkin.

Samen met Rita. Ze wordt 2 juli 92 jaar. We waren bij The Goat.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *