LaReinaWilleke and…..

Photo’s from my and other people.

Sascha Schaufeli
Sascha Schaufeli, auteur van het boek: Rood is wat ze zien .

 

Ali B.
Ali Bouali, beter bekend als Ali B, is een Marokkaans-Nederlandse rapper en cabaretier en woonachtig in Almere. Hij is ook werkzaam als televisiepresentator, stand-upcomedian en beheert samen met zijn vrouw het managementkantoor SPEC .
DWDD
Bij DWDD tegast samen met Jessica Villerius programmamaakster.
Hennie Huisman
Hendrikus Josephus Anthonius Huisman is een Nederlands televisiepresentator, drummer en zanger.
 Quinty Trustfull
Quinty Trustfull

 

Beau
Beau Noël van Erven Dorens is een Nederlandse televisiepresentator, acteur, cabaretier en schrijver. Hij is vooral bekend van de RTL-programma’s Deal or No Deal, RTL Boulevard, Ik hou van Holland, Het Zesde Zintuig, Beau Five Days Inside, The Amsterdam Project en BEAU.
Peter
Peter van de Beache Inn in Ijmuiden. Ik had daar mijn eerste boekpresentatie.
Tracey van Eijk
Tracey van Eijk
Tweedegraads connectie2de
Tracey heeft een -account
Art Creative Director at Laat Letters Leven.

Zij is de Stem van mijn audioboek.

Ben Goitink
Ben Gotink uit Eerbeek realiseert zijn muzikale droom
Beekpad nummer 3, hartje Eerbeek. Wat op 1 augustus nog een vervallen pand was, is nu een gelikte oefenruimte annex opnamestudio. Initiatiefnemer Ben Gotink is in de wolken. De 50-jarige Eerbekenaar is muziekgek en vond dat zijn dorp toe was aan een muzikaal trefpunt, waar kan worden geoefend door bands, opnames kunnen worden gemaakt en muziekeducatie kan worden gegeven. Voilà: SC (Sound Creations) Multimedia.
Waar mijn audioboek is opgenomen.
Jörgen Henri Raymann is een Nederlands-Surinaams cabaretier/stand-upcomedian, zanger, acteur en presentator.
LareinnaWilleke met de toenmalige wethhouder Berdien Steunenberg voor haar schilderij in Stadhuis
LareinnaWilleke met de toenmalige wethhouder Berdien Steunenberg voor haar schilderij in Stadhuis te Almere.
Chris en Erik, kanjers.

 

 

Auteur: Willeke

Willeke Meijer werd in 1959 geboren te Rotterdam en werd als meisje van 7 jaar door haar eigen moeder aan pedofielen verhuurd. Als tienermeisje van 16 jaar oud ging ze een relatie aan, die in een huwelijk resulteerde. Op 18 jarige leeftijd werd haar eerste dochtertje geboren. De relatie mondde uit in de arrestatie van de vader wegens seksueel misbruik van zijn eigen dochtertje. Na haar scheiding van deze man kwam ze in een relatie terecht, die haar in een horrorverhaal van zeer ernstige en grove lichamelijke en seksuele mishandeling deed belanden. Tijdens deze relatie werd haar tweede dochtertje geboren. Maar ook deze relatie eindigde met de arrestatie van deze man na vermeend seksueel misbruik van zijn stiefdochtertje. Hierna kwam ze in een relatie terecht met een jongere man, met wie ze ook trouwde, en die haar in een negatieve spiraal van drugsgebruik meetrok. Tijdens deze relatie leerde zij een vriend van de familie van haar man kennen. Deze oudere man wierp zich op als een begripvolle luisteraar, die open leek te staan voor al het levensleed, wat zij vanaf haar prille jeugdjaren had meegemaakt. Doch hij bleek te handelen uit eigenbelang en misbruikte het vertrouwen wat zij hem had gegeven door haar in een gewelddadige SM-relatie te trekken. Nadat de man zich ook aan haar dochtertje had vergrepen, was dat voor haar de druppel die de emmer deed overlopen. Ze kwam in een soort van roes terecht en heeft de man vermoord met hulp van een vriend van haar toenmalige echtgenoot. Na haar arrestatie werd ze veroordeeld tot twaalf jaar gevangenisstraf. Het boek beschrijft vervolgens de jaren van detentie, waarin zij na verloop van tijd het slachtoffer werd van de tunnelvisie van gevangenispersoneel en directieleden. Het werd een nachtmerrie waarbij ze op een gegeven moment werd gered door tussenkomst en inmenging van de toenmalig fractievoorzitter van de SP in de Tweede Kamer, Jan Marijnissen, en de publicist en journalist Bert Voskuil. Het boek beschrijft tevens de relatie tussen haar en haar twee dochters waarvan ze zelf zegt, dat "ze door haar daad en veroordeling niet enkel haar vrijheid maar ook haar twee dochters verloor". Het boek beschrijft tevens enkele actuele zaken, die zich na haar detentie hebben afgespeeld. Waaronder de opvoeding van haar twee kleinkinderen, haar kunst en het verzoek van documentairemaakster Jessica Villerius om als hoofdpersoon te fungeren in een aflevering van een documentairereeks genaamd "Moordvrouwen". Deze werd op 9 mei 2011 door Net5 uitgezonden. Hierna verscheen ze enige malen in de publiciteit. Zo verscheen er op 10 september 2011 in de bijlage "Vrouw" van de Telegraaf een interview met haar en werd ze door de NTR gevraagd om in de uitzendingen op 5 oktober 2011 en 21 maart 2012 van het toenmalige televisieprogramma "5op 2" te verschijnen. Vermeldenswaard is ook, dat er al in 1999 een documentaire is gemaakt over de ervaringen van Willeke Meijer tijdens haar detentieperiode, genaamd "Met voorbedachte rade". Deze documentaire werd indertijd gemaakt door Christine v.d. Aar en Remco van Westerloo en door SBS6 en NET5 uitgezonden. Het boek "Mijn Jeugd vermoord" is een aangrijpend levensverhaal van een vrouw wiens levenspad zeker niet over rozen is gegaan. Haar motivatie om dit op papier te zetten is, dat ze daarmee hoopt mensen de ogen te openen voor het leed wat kinderen en vrouwen kan worden aangedaan. En om mensen, die hiervan getuigen zijn, te motiveren omdaadwerkelijk in te grijpen of daders aan te geven. Zodat slachtoffers niet de fout maken, die zij zelf helaas wel heeft begaan op een dieptepunt in haar leven. Het boek is rijkelijk voorzien van foto's en fragmenten uit originele documenten. Een boek wat de moeite waard is om te lezen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *